Inte så nya sätt att sko sig.

Ibland är blir jag lite avundsjuk på folk utan moral eller skrupler. För visst vore det väl trevligt att kunna sko sig på andra, tjäna massa pengar enkelt och gå i självvald pension? Ett sätt är naturligtvis att ge sig på människor som saknar något oerhört mycket i sitt liv. Låt oss t.ex. ge oss på par som drabbats av ofrivillig barnlöshet. De borde gripa varje halmstrå som de överhuvudtaget kan gripa efter. Om vi då kan sälja dem halmstrået för dyra pengar borde vi kunna göra oss en liten hacka. Ytterligare en fördel med våra måltavlor är naturligtvis att de antagligen har ganska gott om pengar, barn kostar ju trots allt en slant att ha.

Ovanstående har ett företag i England tagit fasta på. För 6100 kr kan man köpa sig en fertilitetsdosa med vilken man kan bestämma kvinnans mest fertila dag i månaden och slippa att nuppa på övriga. Länk.

6100 spänn?! Snacka om att skära guld med kniv. Dessutom lovar man pengarna tillbaka om man inte blivit gravid inom ett år. Här snackar vi verkligt utstuderat lurendrejeri. Antagligen hade ett hyfsat stort antal av kvinnorna blivit gravida ändå inom ett år, och där kan man ju lyfta ut pengarna direkt. När det gäller de övriga så kan man nog räkna med att flera av paren blivit så less på att försöka skaffa barn att de inte orkar ge sig in i processen att få tillbaka sina slantar. De övriga kan man väl till en början betala tillbaka pengarna till, men hur lång tid tror ni att det tar innan företaget går i konkurs när man väl sålt ett stort antal dosor? Då får man inte sina pengar tillbaka och lurendrejarna skrattar hela vägen till Monaco.

Vore det inte billigare att helt enkelt köpa ägglossningstest på apoteket för en hundring per månad? Jämfört med fertilitetsdoselurendrejeriet så räcker det ju ändå till ca 5 års tester.

Fler olyckliga människor att tjäna grova pengar på som jag kommer på spontant:
1) Män med håravfall.
2) Singlar i alla åldrar.
3) Folk som börjar bli gamla men vill vara unga.
4) Små barn med godis.

Problemet är bara att en ganska rejält utvecklad industri att sko sig finns kring alla ovanstående. Tricket borde vara att finna en olycklig grupp att rikta in sig på att sälja dyra overksamma preparat till som ingen annan redan exploaterat.

EMOs?

Fast de vill ju vara olyckliga. Kanske finns det en liten grupp lyckliga EMOs som man kan lova att göra olyckliga mot en billig penning?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0