En hel familj som andas enbart genom munnen.

Hittade länkad artikel i Uppsalas främsta kräkmedel UNT. Briljant underhållande. Folk som andas genom munnen roar mig.

En snabb sammanfattning av storyn, för er som inte orkar läsa, går ut på att dottern minsann köpt ett "jätte dyrt" (särskrivningen gissar jag finns där inbyggd liksom) busskort, inte följt reglerna för detsamma och därmed åkt dit för en kontrollant.

Regeln den unga damen i fråga inte följt är att hon inte haft legitimation med sig trots att det tydligt står på kortet. Pappan hävdar bestämt att unga nåden minsann inte borde behöva det eftersom hennes enda leg är passet och det borde man inte behöva för att resa med UL. Nej, kära pappa, det behöver man inte. Inte om man har ett annat LEG! Vilket din söndercurlade dotter inte hade. Idiot!
Att saker och ting sedan står "finstilt" är inte skäl till att inte följa dem. Idiot i kvadrat!

Som jag ser det har UL gjort två fel. Det första är att de inte lät modern som också befann sig på bussen legitimera ungen. Det är trots allt gängse förfarande att man kan intyga att någon annan är den den är mot att man själv legitimerar sig och eventuellt skriver på något papper. Det andra felet är att de i slutet av artikeln ber om ursäkt. Hur fan kan de ursäkta sig när de följt sina egna regler och gnällspiken uppenbart är en idiot av rang?

Bilden i artikeln, som jag snott och publicerar nedan, är dessutom lysande. Man riktigt ser hur upprörda känslorna är och hur svagbegåvade de båda föräldrarna är. Darwinismen har fått ännu ett slag i ansiktet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0